Rustfritt stål Kjøkkenartikler Fordeler og Rengjøring tips

Hvis du elsker matlaging, eller hvis du ikke gjør det, uavhengig av om det er en hobby eller en nødvendighet, er matlaging en del av alles hverdag. Men matlaging kan gjøres en fornøyelse, selv en interesse, med rett type kokekar. Rustfritt stål kokekar blir ganske raseri der kjøkkenet kokekar er bekymret. Så hva gjør rustfritt stål kokekar så populær?
Hva er rustfritt stål kokekar?
Ok så rustfritt stål er ikke bare stål, faktisk er det en blanding av metall eller en legering som det kalles. Den kombinerer jern, krom, nikkel og andre metaller. Vet du hvorfor rustfritt stål kokekar ser så polert, er det på grunn av nikkel i legeringen, som legger til polert utseende og lar ikke det rust. Bunnen av redskaper i rustfritt stål kokekar har normalt en kobber eller aluminium bunn, noe som gir god varmeoverførsel.
Rustfritt stål kokekar fordeler
Det er noen fordeler av rustfritt stål kokekar som gjør den så populær. Disse er:; Solid: rustfritt stål er tøff og kan vare i mange år og tiår. Rustfritt stål kokekar er ikke utsatt for chipping, rust eller flekker. Det vil ikke bulke, og riper lett også. Det er egentlig uforgjengelig slags kokekar. Det er lett å rengjøre og vaske i oppvaskmaskinen. Den kan også håndtere ekstreme temperaturer. , Hard og ikke-porøse: rustfritt stål er hard og ikke-porøs som gjør er sprekk bevis, tett og sprut bevis. ; Utseende: rustfritt stål kokekar vil forbli jakt splitter nye i lang tid og dette er ikke på grunn av sin høye vedlikehold. Dette er på grunn av nikkel i rustfritt stål legering, som holder det ser polert og nye. ; Flavor bevaring: rustfritt stål kokekar er laget på en slik måte at ingen av metaller i legeringen vil bli smakt på maten kokt og heller ikke vil noe av materialet kommer i maten, er dette takket være non-stick beskyttende belegg . ; Oppvarming: siden rustfritt stål er ikke en så god dirigent av varme, en kobber eller aluminium bunnen er lagt for å forbedre varmeoverføring. Dette sikrer at maten er kokt jevnt og raskt. ; Resirkulerbare: rustfritt stål kokekar er fullstendig resirkulerbart. I en hendelse der kokekar blir skadet, kan det gjenvinnes eller berget. ; Safe: mens du bruker rustfritt stål kokekar, trenger du ikke være bekymret for noen form for metall forgiftning, med mindre du er allergisk mot nikkel. ; Rustfritt stål Kjøkkenartikler Rengjøring tips; Rustfritt stål kokekar er svært lite vedlikehold, trenger du ikke å bekymre deg for sprekker, hakk og flekker, men det trenger rengjøring. Her er noen tips om rengjøring rustfritt stål kokekar:; Hvis du vil fjerne vann flekker fra rustfritt stål kokekar, prøve å bruke en myk klut dytter i olivenolje på det. Gni den godt og rent med en annen tørr myk klut. Rustfritt stål kokekar er klar til å skinne. , Hvis det er en rustfritt stål elektrisk stekepanne, eller brenner du har og ønsker å rengjøre, bare sprute litt club soda på den for å rense den ut. ; Selv om rustfritt stål kokekar er spot og beis gratis, er det store sjanser av de sjeldne flekker og flekker. Å kvitte seg med disse, bruk eddik. Gjev fett det er du prøver å rengjøre og kjempe med, en blanding av ammoniakk og varmt vann vil fungere godt. Bare husk å skylle ammoniakk fullstendig og grundig før du bruker kokekar. Gjev den sjeldne rust er oppstått, bruke en vanlig husholdning renere. ; Bruk aldri stålull på rustfritt stål kokekar dette vil lage riper.