Servering Etikette

Førsteinntrykket har en viktig plass i ulike samfunnslag og de går langt i å skape en evigvarende inntrykk om din personlighet. Retten etikette kan hjelpe deg i din profesjonelle og personlige liv også. Lage et mektig inntrykk om deg selv kan hjelpe deg å få mest attraktive jobbene, og også gi deg respekt i samfunnet. Tross alt, hvordan ville mange av oss ønsker å håndtere uoppdragne mennesker? Hvis du er en skarp observatør av mennesker rundt deg, vil du legge merke til at enkelte mennesker har en måte å komme rundt andre ved å vise gode manerer og atferdsmønstre. Business etikette er egentlig så viktig som mat etikette og disse kan gjøre en verden av forskjell i livet ditt. Oftest, fagfolk ofte lar seg spise etikette vei tilbake i skolen dager. Hvis du ønsker å skjerpe hukommelsen angående dining etikette og disiplin metoder som du trenger for å opprettholde og lese noen av disse dining etikette tipsene nevnt nedenfor.
Servering Etikette Tips:; Med den type kultur som eksisterer i dag, bespisning etikette er nesten en ting fra fortiden. Du kan bruke noen av disse dining etikette tips til å presentere deg selv på en effektiv måte til folk rundt deg.
Det kan høres gammeldags for noen, men husk at menn har til å være litt i forkant av kvinner når de skal mot spisebordet. De skal stå til verten eller vertinnen fullfører kunngjøringer og setter seg.
Servietten er en annen viktig del om mat etikette, og jeg har ofte sett folk sliter med det samme. Brett ut servietten bare når alle sitter ved spisebordet og plassere den på fanget. Dette må foldes ut enten i form av en stor trekant eller i form av et rektangel. Your serviett er ikke et substitutt for vev, og du kan alltid be om et eget tørkepapir hvis du føler behov for å gjøre det.
Snakker med mat i munnen er det første feil du ville begå ved spisebordet. Servering etikette må vedlikeholdes som snakker for mye på middag kan være en virkelig turn off for mange.
Når du er på spisebordet, må du vite rekkefølgen på mat og servise som er plassert for å kunne opprettholde dining etikette. Solid mat er alltid plassert på venstre og noen form for væske er plassert på høyre. Den største plate er middagen plate, en middels stor plate ville være din salat tallerken og en liten størrelse plate ville være din brød plate. Glasset vin eller vann, vil bli plassert på høyre side. Begynne å bruke skjeer og gafler fra utsiden området og mot innsiden av platen.
Bruk kniven til smør på brødet. Ta viss mengde smør i plate og bruk smør kniv til å spre smør.
Når suppen er servert til deg, kan det til tider være veldig for varmt til å bli fortært. Selv da, blåse på varm suppe er ikke den rette typen dining etikette man ville forvente fra en profesjonell!
Noen ganger salat kan inneholde store blader som kan være litt tungvint å spise. I så fall bruke salat gaffel til å kutte dem i mindre biter.
Bestill noe som er lett å spise hvis du ønsker å unngå å trekke oppmerksomhet til deg selv! Dette vil være spesielt nyttig hvis arbeidsgiver gir middagsselskap.
Husk alltid å opprettholde en riktig holdning ved spisebordet. Husk en viktig ting om mat etikette, ikke rush for å hente mat foran en person.
Hvis du oppdager at noen vin har også blitt servert så plukke opp glasset ved å holde stammen av glasset. Du må bruke tommelen og de første to fingre for dette.
Når du bruker kniven til å kutte små biter av mat, kuttet bare 2 til 3 stykker av gangen. Spis bare par stykker om gangen også.
Når det er på tide å bruke fingeren bolle, dypp fingrene av bare den ene hånden først. Bruk serviett på fanget for å tørke dem.
Servering etikette er egentlig ikke så vanskelig som det kan synes å være. Du kan finne det vanskelig å justere i begynnelsen, men husk at alt du trenger er litt å tenke og omtanke fra din side for å kunne presentere deg selv på best måte.