Vin Aerators: arbeidet de gjør

Lufting er en prosess hvor luften er utleid å bli sendt gjennom en blandet stoff eller væske for å rense det er smak og gi den en ren og oppløst tekstur. Lufting er ganske viktig for vin som de er gjæret og lagret over lengre tid, som de sier smaken blir bare bedre med alderen. Men langs denne lagring eller gjæring periode i vinkjelleren vinen ikke får noen luften sirkulerer gjennom det som kan gi den en svært konsentrert og bitter smak. Dette er akkurat der vinen aerators kommer inn i bildet. Tidligere, til måter aerate wine ble så enkelt som å helle den i glass og litt røre den rundt, å la litt luft passere gjennom væsken. Men når folk innså at dette ikke endrer mye av den bitre smaken, kom vin aerators til. Finn mer på vin aerators, fungerer de gjør og hvordan de fungerer i følgende artikkel. Mer om vin tilbehør.
Hva er en vin Strålesamler?
Det finnes en rekke måter som viner kan være luftet og alle disse instrumentene arbeid med ulike prinsipper. Noen kan være i form kaskader, kjegler eller padle hjul hvor lufta går gjennom væsken og effektivt sirkulerer gjennom den for å filtrere uønsket lukt og smak. Andre måter sirkulasjon er Venturi rør, lufting turbiner og komprimert luft metoder som diffusorer (både fine og grove boble boble) som skal fjernes. These wine aerators er som regel kjegler eller trakter hvor har en liten diffusjon enheten i midten og en smal åpningen i bunnen å la karbonisert wine flyte inn i glasset.
Hvordan Wine Aerators Work?
Som nevnt ovenfor, vin aerators har en enkel strategi å arbeide. Prosessen med lufting er også kalt som decanting din vin, som i hele prosessen med å sette vin gjennom vinen lufting trakten er å la den komme i kontakt med oksygen for å ha den puste. Når vinen puster, og kommer levende med oksygen, gir smaken automatisk endres for god og en velduftende aroma. Alle strålesamleren gjør er diffunderer fine bobler og grove bobler gjennom kannen og filtrene den inn i glasset holdt ved åpningen av den nedre enden. Denne diffusjon prosessen gir ikke bare det en imponerende smak, men endrer fargen til en fyldig og klar rød eller hvit. Jeg håper din begrepet vin aerators, utføre arbeid de er ryddet så det er en veldig enkel prosess.
Slik bruker du en Wine Aerator?
Hvis du ønsker å være sikker, ikke vin aerators fungerer, den beste måten å finne ut er å bruke dem. Dette er også en veldig enkel prosess. Først av alt, åpne rødvin flasken med en korketrekker og sett glassene for gjestene. Hold vinen strålesamleren over toppen av vinglass 'munnen og sørg for ikke å dekke hullene på sidene av strålesamler som som ikke vil la strålesamleren arbeidet. Hell vin i toppen av strålesamleren og la den forsiktig strømme inn i vinglass gjennom diffusjon enheten og løsne vinen. Betjene disse vinglass til dine gjester og la dem få tastiest vinen de noensinne har hatt! Så, vin aerators, arbeidet de gjør og hvordan du bruker dem, alle disse begrepene bundet sammen med en grunnleggende faktum diffusjon!
Med disse grunnleggende trinnene på vin aerators, virker de, er jeg sikker på at dere vil bruke dem neste gang du har vin til alle anledninger. Dette vil hente deg ganske mange komplimenter på vinen uavhengig av merkevarer.