Hovedhensikten å få et kjøleskap er å bevare maten artikler, som bare kan gjøres på en optimal temperatur. En optimal temperatur kan bare hemme veksten av bakterier siden kjøleskapet helt fryser dem fast. Derfor oppbevaring av mat blir veldig lett som vi fryser hva vi ønsker å lagre eller bevare. Høyre Feil! Det er noen matvarer som endres, selv kvalitet klok, helt når det frosne som grønne grønnsaker, frukt, melk og egg som bare noen få av de matvarer som ikke fryse godt. Det vil også være svært vanskelig å tine væsker som melk og drikker. Så i utgangspunktet kjøleskapet har bare å bli kaldt, men ikke så kaldt at det stivner matvarer. Den optimale temperaturen er ca mellom 35 og 38 grader Fahrenheit, det vil si 1.7 til 3.3 grader Celsius. Eventuelle temperaturen mer enn det ville ødelegge matvarer for fort og du kan møte matforgiftning problemer.
Så det er nå forståelig at temperaturen i kjøleskapet faktisk har en effekt på den ernæringsmessige verdien av matvarer. Hvis du kontakt med en grunnleggende helse-bladet du ville være i stand til å forstå at at kjøling hjelper bare å bremse ned hastigheten til bakteriell vekst og tempoet der de arbeider. Så det er alltid en mulighet for at når temperaturen senkes bakteriene skulle begynne å jobbe på matvarer og vil lykkes ødelegge den. Temperaturen i kjøleskapet gjør ikke bare en forskjell i den ernæringsmessige verdi, men også bringer om en endring i utseende og smak på maten. La oss ta det gjelder matvarer som melk, juice eller kjøtt i tetra pakke, vil du alltid se at produsentene nevner en bestemt temperatur der disse matvarer skal oppbevares. Hva dette betyr er at hvis den aktuelle matvaren ikke lagres på at temperaturen den ville bli bortskjemt, og dette er grunnen til at profesjonelle virksomheter som hotell-og restaurantvirksomhet følger nøye sjekk på temperaturen som de setter på kjøleskapet. Med mindre tid i våre hender å lage mat hver dag eller å få fersk mat hver dag den blir uhyre viktig for oss å forstå vitenskapen bak sunn nedkjøling, derfor holde en sjekk om alle apparater ved huset som du bruker til å varme eller kjøle ned matvarer og som ville omfatte ikke bare i kjøleskapet, men også mikrobølgeovn.
Kjøleskap termometer
Hvis du virkelig ønsker å holde en sjekk du kan bruke en kjøleskapet eller fryseren termometer som er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker eller kjøkken utsalgssteder. Du kan bruke en grunnleggende termometer eller et digitalt termometer. Digitale termometre er også tilgjengelig som drives av batteri, og gi umiddelbar pensum kjøleskapet og fryseren, samt ukentlig gjennomsnittet for begge. Fryseren Termometeret kan bli plassert mellom to frosne gjenstander liker to poser med grønnsaker for rundt en dag før du sjekker. Kjøleskapet Termometeret kan også brukes på samme måte. Dette er slik at termometeret kan gi oss et bedre inntrykk av jevn temperatur i stedet for en ustabil temperatur som skyldes svingninger som når døren åpnes. Ved eventuelle nødvendige justeringer, finnes termometre utstyrt med temperaturkontroll ringer ved hjelp der temperaturen kan justeres. Skiven har vilkårlig tall på det, som ikke refererer til temperaturen på maskinen, men så egentlig er for din hjelp og forståelse å forstå graden av temperaturen som du har minimert eller maksimert. Det som må sjekkes er hvordan er indikatoren nær varmere delen av skiven eller kaldere delen. Så termometer, og temperaturen kontrolleren vil definitivt hjelpe deg å få riktig temperatur i kjøleskapet samt fryseren, derav du vil kunne sikre helse og trivsel dine familiemedlemmer.
Hva bør være det ideelle Kjøleskap Temperatur?